Over
Scope9veilig

Bij Scope9veilig bieden we uitgebreide elektrotechnische inspecties om de veiligheid en betrouwbaarheid van uw installaties te garanderen

Onze Missie

Onze missie is om bedrijven te helpen door betrouwbare en grondige elektrotechnische inspecties aan te bieden.

We streven ernaar om risico’s te minimaliseren en ervoor te zorgen dat alle installaties voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Bij Scope9veilig zetten we ons in voor de veiligheid van uw medewerkers en eigendommen.

Ons Team

Het team van Scope9veilig bestaat uit gecertificeerde en ervaren inspecteurs die experts zijn in hun vakgebied. We maken gebruik van de nieuwste technologieën en methoden om de kwaliteit van onze diensten te waarborgen.

Ons team werkt nauw samen met u om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan uw specifieke behoeften voldoen. Uw veiligheid is onze prioriteit.

Offerte aanvragen binnen 1 minuut

Bij Scope9veilig bieden we hoogwaardige elektrotechnische inspecties voor bedrijven van elke omvang en sector. Wilt u ontdekken wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag eenvoudig een offerte aan via ons formulier en ontvang een voorstel op maat.

Onze Waarden

Bij Scope9veilig staan integriteit, betrouwbaarheid en klantgerichtheid centraal. We geloven in het leveren van diensten die niet alleen voldoen aan de industrienormen, maar deze ook overtreffen.

Onze inspecteurs zijn toegewijd aan transparante communicatie en het bouwen van langdurige relaties met onze klanten.

Waarom Kiezen voor Scope 9 Veilig?

Als je kiest voor Scope9veilig, kies je voor zekerheid. Onze uitgebreide inspecties en professionele aanbevelingen garanderen dat je elektrische systemen altijd optimaal functioneren.

Dankzij onze uitgebreide ervaring en sterke focus op kwaliteit, kun je rekenen op onze deskundigheid om je bedrijf veilig en volgens de regels te laten opereren.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over onze diensten of het offerte-aanvraagproces? Bekijk onze veelgestelde vragen hieronder voor snelle antwoorden op enkele van de meest voorkomende vragen.

Ja, je bent verplicht een Scope 9 keuring uit te voeren volgens de Nederlandse Arbowet. Deze inspectie is ontworpen om de elektrische veiligheid van installaties te waarborgen en te voorkomen dat medewerkers gevaar lopen bij het werken met elektrische apparatuur.

De frequentie van Scope 9 keuringen kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type elektrische installatie, de omgeving waarin deze zich bevindt en het gebruik ervan. Over het algemeen wordt aanbevolen om Scope 9 keuringen regelmatig uit te voeren, zoals jaarlijks, om de veiligheid te waarborgen en te voldoen aan de wettelijke vereisten.

Wil je ervoor zorgen dat je bedrijf voldoet aan alle wettelijke eisen en normen op het gebied van elektrische inspecties? Bij Scope9veilig maken we dit proces moeiteloos voor jou.

Bespaar tijd, geld en zorg ervoor dat jouw bedrijf aan de hoogste normen voldoet. Neem vandaag nog de controle over de veiligheid van jouw elektrische installaties en vraag jouw offerte aan via Scope9veilig!

Scroll to Top