Onze diensten bij
Scope9veilig

Bij Scope9veilig bieden we uitgebreide elektrotechnische inspecties door deskundige inspecteurs om de veiligheid en betrouwbaarheid van uw installaties te garanderen.

Elektrotechnische Inspecties

Onze elektrotechnische inspecties zijn zorgvuldig ontworpen om elk aspect van uw elektrische installaties grondig te beoordelen. We inspecteren onder meer de bedrading, schakelkasten en aansluitingen om eventuele risico’s op te sporen en te minimaliseren.

Onze inspecteurs zijn volledig gecertificeerd en hanteren de nieuwste technieken en apparatuur om een hoogwaardige kwaliteit te garanderen.

Advies en Certificering

Naast inspecties bieden we ook adviesdiensten om uw elektrotechnische systemen te optimaliseren. We helpen u bij het identificeren van verbeterpunten en bieden aanbevelingen om zowel de veiligheid als efficiëntie te verhogen.

Na afronding van onze inspecties ontvangt u een uitgebreid rapport en, bij naleving van de normen, een certificering die bevestigt dat uw installaties veilig en conform de regelgeving zijn.

Offerte aanvragen binnen 1 minuut

Bij Scope9veilig bieden we hoogwaardige elektrotechnische inspecties voor bedrijven van elke omvang en sector. Wilt u ontdekken wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag eenvoudig een offerte aan via ons formulier en ontvang een voorstel op maat.

Onderhoud en Reparaties

Bij Scope9veilig bieden we niet alleen inspecties, maar ook onderhouds- en reparatiediensten voor uw elektrische installaties.

Ons team van experts zorgt ervoor dat eventuele problemen snel en efficiënt worden opgelost, waardoor de continuïteit en veiligheid van uw bedrijfsvoering gewaarborgd blijven. Regelmatig onderhoud helpt bij het voorkomen van storingen en verlengt de levensduur van uw installaties.

Noodinspecties

In geval van een onverwachte storing of een mogelijke veiligheidsdreiging staan wij bij Scope9veilig klaar om noodinspecties uit te voeren. Onze snelle responstijden zorgen ervoor dat uw bedrijf zo min mogelijk hinder ondervindt.

Wij identificeren en verhelpen problemen snel, zodat u met een gerust hart kunt doorgaan met uw werkzaamheden. Bij ons staan veiligheid en efficiëntie altijd voorop.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over onze diensten of het offerte-aanvraagproces? Bekijk onze veelgestelde vragen hieronder voor snelle antwoorden op enkele van de meest voorkomende vragen.

Ja, je bent verplicht een Scope 9 keuring uit te voeren volgens de Nederlandse Arbowet. Deze inspectie is ontworpen om de elektrische veiligheid van installaties te waarborgen en te voorkomen dat medewerkers gevaar lopen bij het werken met elektrische apparatuur.

De frequentie van Scope 9 keuringen kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type elektrische installatie, de omgeving waarin deze zich bevindt en het gebruik ervan. Over het algemeen wordt aanbevolen om Scope 9 keuringen regelmatig uit te voeren, zoals jaarlijks, om de veiligheid te waarborgen en te voldoen aan de wettelijke vereisten.

Wil je ervoor zorgen dat je bedrijf voldoet aan alle wettelijke eisen en normen op het gebied van elektrische inspecties? Bij Scope9veilig maken we dit proces moeiteloos voor jou.

Bespaar tijd, geld en zorg ervoor dat jouw bedrijf aan de hoogste normen voldoet. Neem vandaag nog de controle over de veiligheid van jouw elektrische installaties en vraag jouw offerte aan via Scope9veilig!

Scroll to Top